Detta är Sanchez Golvspecialisten AB

Vi på Sanchez Golvspecialisten AB är precis som vårt namn antyder ett företag som specialiserar oss på golv och allt som har med det att göra. Vi kan därför hjälpa dig med allt från golvslipningar och golvläggning till heltäckningsmattor, rådgivning och mycket mer. Vi hoppas därför att kunna bli förstavalet för dig som bor i Stockholmsområdet när det kommer till golvfirmor. Du är därför varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du så önskar så kommer vi göra allt vi kan för att du ska få den hjälp du behöver.

Vi är tillgängliga i Stockholm med omnejd

Vi på Sanchez Golvspecialisten AB finns tillgängliga för att hjälpa dig som bor i Stockholm med omnejd. Vi ser fram emot att få höra från dig och att kunna förse dig med bästa möjliga hjälp.

Vi värnar om miljön

Vi på Sanchez Golvspecialisten AB är också ett väldigt miljövänligt företag. När du anlitar oss kan du därför känna dig trygg i det faktum att vi alltid kommer att använda oss av miljövänliga produkter. Vi är även ett företag som alltid strävar efter att hålla våra utsläpp på minsta möjliga nivå.